Αναστασιάδης: «Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει – Μπούμερανγκ για εμάς η Τούμπα»

Αναστασιάδης: «Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει – Μπούμερανγκ για εμάς η Τούμπα»

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο να πάρει... ανάσα αφού από το Μπορίσοφ προσγειώθηκε ξανά στη... Super League και μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ θέλει το ίδιο την Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό στην Τούμπα, όπως δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τις σκέψεις του μετά τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ: «Η σκέψη είναι ίδια. Είχαμε ένα στόχο έναν σκοπό, ο οποίος επιτεύχθηκε και άσχετα με το άλλο αποτέλεσμα εμείς πάλι πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο ματς για να μιλήσουμε για την Ευρώπη, αν θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Τελείωσε αυτό, έχουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Αυτό βλέπουμε και αυτό σκεφτόμαστε και για αυτό θα δουλέψουμε, γιατί όπως ξέρετε ερχόμαστε από ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ πειθαρχημένοι για να μην επαναληφθεί. Έχουμε 5 πόντους χαμένους μέσα στην Τούμπα. Για εμάς μπούμερανγκ είναι η Τούμπα».

Για το αν στο μυαλό υπάρχει η ικανοποίηση για τη νίκη επί της Ντιναμό ή προβληματισμός για τα προβλήματα των Κατσικά, Αθανασιάδη και Τζιόλη: «Κοιτάξτε, προβληματισμός είναι πώς θα είμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής, είναι πολύ κοντά χρονικά και ο χρόνος είναι αδυσώπητος για εμάς. Παίζουμε Πέμπτη βράδυ, έχουμε ταξίδια και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι όπως είπα, για να μπορέσουμε να περάσουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό».

Για τον Πανθρακικό: «Τον είδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα καθίσουμε να δούμε αυτό το παιχνίδι εμπεριστατωμένα, γιατί ασχοληθήκαμε αυτές τις μέρες περισσότερο με το παιχνίδι στην Ευρώπη που είχαμε, ή μάλλον μόνο με εκείνο. Τώρα θα ασχοληθούμε μόνο με τον Πανθρακικό».

Για τα στοιχεία που θέλει από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή: «Αυτά που ζητάμε συνέχεια από το καλοκαίρι. Δεν αλλάζει τίποτε. Απλά όταν ξεφεύγουμε, φαίνεται. Φαίνεται από το αποτέλεσμα, φαίνεται από την εικόνα της ομάδας. Ζητάμε λοιπόν αυτό που πάντα έχουμε μέσα στο μυαλό μας, να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε».