Πηγαίνει στο «Καραϊσκάκης» με επιστροφές – Ποιες οι σκέψεις του Αναστασιάδη

Πηγαίνει στο «Καραϊσκάκης» με επιστροφές – Ποιες οι σκέψεις του Αναστασιάδη

Το θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στην κορυφή θα ψάξουν οι Θεσσαλονικείς το βράδυ της Τετάρτης στο Φάληρο...

Την πρώτη του ανατροπή κατάφερε να σημειώσει ο ΠΑΟΚ με τη χθεσινή του επικράτηση επί του Πανθρακικού (3-2) στην Τούμπα και από σήμερα κιόλας στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της 6η (εξ αναβολής) αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τους Ακρίτες, ο Άγγελος Αναστασιάδης υπογράμμισε: «Ελπίζω να είμαστε στην πρώτη θέση και μετά από αυτό το παιχνίδι. Κανείς δεν ξέρει. Γνωρίζουμε ότι θα δεχθούμε αρκετή πίεση σε αυτό το παιχνίδι και όχι μόνο αγωνιστικά. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά».

Ο έμπειρος τεχνικός θα εξηγήσει τη σημασία που έχει για την ομάδα το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ παράλληλα θα καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας αρκετές επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Αυτή τη στιγμή οι μόνοι σίγουροι είναι ο Αθανασιάδης, ο Ρατς και ο Τζιόλης, οι οποίοι έμειναν εκτός για προληπτικούς λόγους. Από την πλευρά του, ο Μακ που κάνει ακόμη αποθεραπεία είπε στους δημοσιογράφους πως «θα είναι έκπληξη αν παίξω στον αγώνα με τον Ολυμπιακό». Από την πλευρά του, ο Τζαβέλλας αισθάνεται ενοχλήσεις και αυτή τη στιγμή η συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη έως απίθανη.