Παναθηναϊκός: Προχωράει μόνος του για Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός: Προχωράει μόνος του για Λεωφόρο!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε πως το έργο της ανάπλασης της Λεωφόρου θα γίνει και χωρίς τα χρήματα από την Περιφέρεια!

Μπορεί τα τελευταία νέα για την ανακατασκευή της Λεωφόρου να ήταν δυσάρεστα, λόγω της απόφασης του Ελεγκτικού Συμβουλίου να κηρύξει παράνομη την επιχορήγηση των 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, όμως, στον Παναθηναϊκό δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια.

Η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως, ανεξάρτητα από το αν θα πάρει εν τέλει τα χρήματα από την Περιφέρεια, η ανάπλαση θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει με δικά του χρήματα, αρχίζοντας τις εργασίες από το καλοκαίρι με στόχο το πρώτο σκέλος να έχει ολοκληρωθεί πριν αρχίσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι, ανεξάρτητα από την έγκριση ή μη του κονδυλίου της Περιφέρειας, τα βελτιωτικά έργα στη Λεωφόρο θα προχωρήσουν κανονικά.

Με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο των εργασιών.

Η ανάπλαση της ιστορικής μας έδρας αποτελεί προτεραιότητα για όλους στον Σύλλογο».

Ακολουθήστε το Dokari.gr και στο Twitter