ΕΠΟ: Αποδέχτηκε εν μέρη... την έφεση του ΟΦΗ

ΕΠΟ: Αποδέχτηκε εν μέρη... την έφεση του ΟΦΗ

H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποδέχτηκε την έφεση που είχε καταθέσει ο ΟΦΗ για τον μη ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο (1/2), εξαιτίας των οφειλών προς τους Ζόρντι και Χόρχε Λοπέζ... ωστόσο η ποινή του -4 παραμένει ως είχε.

Η ΕΠΟ ενέκρινε την έφεση της κρητικής ΠΑΕ, μόνο όμως ως προς τη διεξαγωγή του αγώνα και όχι ως προς την ποινή της αφαίρεσης των 4 βαθμών. Άπαντες περιμένουν τη Super League, η οποία το προσεχές διάστημα θα ορίσει τη νέα ημερομηνία του αγώνα Ατρόμητος - ΟΦΗ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Δέχεται τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της από 2-3-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE. Eξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Ακυρώνει την από 2-3-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE κατά το κεφάλαιο αυτής με το οποίο απερρίφθη το αίτημα της εκκαλούσης περί ορισμού του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και επικυρώθηκε κατά τούτο η από 29-1-2015 (ομοίου περιεχομένου) απόφαση της SUPER LEAGUE. Δέχεται το αίτημα της εκκαλούσης κατά το κεφάλαιο όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και το απορρίπτει κατά τα λοιπά. Διατάσσει την διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για 1-2-2015 και μη διενεργηθέντος αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ–ΠΑΕ ΟΦΗ».