«Πλάνο και αναλαμβάνουν»

«Πλάνο και αναλαμβάνουν»

Την Γενική Συνέλευση περιμένει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού για να δώσει το... χρίσμα!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικός, Πασχάλης Τσιτιρόκης μίλησε για τις εξελίξεις στην ομάδα, για την πρωτοβουλία Μανώλα να αναλάβει τα «ηνία» τη νέα σεζόν και τη Γενική Συνέλευση που έρχεται!

Για την πρόταση του κυρίου Μανώλα: «Αρχικά οι άνθρωποι επιφυλάχθηκαν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με χρέη, και ότι θα κάνουν νέα ΠΑΕ χωρίς πρόβλημα κτλπ. Νομίζω είναι έτοιμοι ότι θα παρουσιάσουν την πρόταση και το πλάνο τους πιο επίσημα στην νέα γενική συνέλευση και από εκεί και πέρα θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδος, (εκτός αν υπάρξει δεύτερο ψηφοδέλτιο και πάμε σε ψήφισμα). Θεωρώ ότι οι εκλογές θα γίνουν 17, 20 η 21 του μηνός, το θέμα είναι να συνεχίσουν οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ζεστό το ενδιαφέρον τους, να έχουν όραμα, φιλοδοξία, ικανότητα να μπορούν να καθοδηγήσουν αυτό το σύλλογο διότι είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και μεγάλη φανέλα».

Για τη παρουσία του κόσμου: «O κόσμος του Πιερικού πιστεύω θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια, δεν θα ξεχάσω πότε ότι πριν αρκετά χρόνια ο Πιερικός της Δ' Εθνικής έπαιξε ένα μπαράζ στη Αθήνα και είχε 1000 άτομα στο γήπεδο σε μια απόσταση 500 χιλιόμετρα από την έδρα του, απλά εκείνη τη χρονιά η ομάδα είχε καλή πορεία, υπήρχε ενθουσιασμός κ' γιαυτό ο κόσμος την ακολούθησε και ας ήταν στη Δ' εθνική. Πιστεύω να γίνει κάτι παρόμοιο και την νέα χρονιά».

Πηγή: Pierikosnews.blogspot.gr