Αγροτικός Αστέρας: Αναβαθμίζεται η ιστοσελίδα

Αγροτικός Αστέρας: Αναβαθμίζεται η ιστοσελίδα

Οι ιθύνοντες του Αγροτικού Αστέρα βρίσκονται σε διεργασίες για την αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας της «πράσινης» ΠΑΕ... προκειμένου να βελτιώσουν την επικοινωνία με τους φιλάθλους του συλλόγου.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

«Επειδή είναι πολύ σημαντική για εμάς η επικοινωνία μαζί σας, αλλά και η ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα, τον Αγροτικό Αστέρα, η επίσημη ιστοσελίδα μας, agrotikosasterasfc.gr, σύντομα θα αναβαθμιστεί.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας υπό την καθοδήγηση της Treble Sports Marketing (www.treble.gr) και σε συνεργασία με την Amasis (www.amasis.gr) θα ανακατασκευάσουν την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ώστε να γίνει πιο λειτουργική, πληρέστερη σε περιεχόμενα και πιο όμορφη.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, όταν ξεκινήσει η διαδικασία της αναβάθμισης της ιστοσελίδας, η οποία θα παραμείνει εκτός λειτουργίας από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα για διάστημα 3-4 εβδομάδων.

Για όλα τα νέα και τις εξελίξεις στον Αγροτικό Αστέρα για το διάστημα που θα είναι εκτός λειτουργίας η επίσημη ιστοσελίδα, θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από τις δύο σελίδες μας στο facebook (https://www.facebook.com/pmasagrotikos, https://www.facebook.com/OfficialAgrotikosAsteras)».