ΑΟ Τρίκαλα: Επένδυση στο μέλλον

ΑΟ Τρίκαλα: Επένδυση στο μέλλον

Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς για τα Τρίκαλα, που το πρωί της Παρασκευής (31/7) ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού, Χρήστου Αλμπάνη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο 21 ετών παίκτης διαθέτει πολλές παραστάσεις κυρίως από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει και το εθνόσημο στο στήθος, όντας διεθνής με την Ελπίδων.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

«Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της φετινής περιόδου ολοκληρώνει ο ΑΟ Τρίκαλα. Ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρόνο διεθνή με την Εθνική Ελπίδων Χρήστο Αλμπάνη από την Γερμανική Φράιμπουργκ. Με τον τρόπο αυτό ο ΑΟΤ όχι μόνο αποκτά έναν διεθνή παίκτη, αλλά πρόκειται και για τρικαλινό ποδοσφαιριστή, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στην μεταγραφή. Ο Αλμπάνης αναμένεται μέχρι την Τρίτη να λύσει το συμβόλαιο του με την Γερμανική ομάδα και να έρθει στα Τρίκαλα, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του και στην συνέχεια να βρεθεί στο Καρπενήσι για να συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Αλμπάνης ξεκίνησε από τη Δήμητρα/Απόλλων, ενώ πήρε μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης σε ηλικία 15 ετών ενώ τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται με τα χρώματα της Φράιμπουργκ. Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο αθλητή που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου (μεσοεπιθετικός) 21 ετών και αναμένεται να ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του τραβώντας την προσοχή πολλών ανθρώπων του ποδοσφαίρου».