Μένει ο Λεβαδειακός, έπεσε η Κέρκυρα

Μένει ο Λεβαδειακός, έπεσε η Κέρκυρα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο σφράγισε τον υποβιβασμό της Κέρκυρας...

Το κορυφαίο όργανο της ΕΠΟ, απέρριψε την προσφυγή της Κέρκυρας και επί της ουσίας έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες παραμονής των Φαιάκων στην Λίγκα.

Η Κέρκυρα οριστικά υποβιβάζεται και ο Λεβαδειακός μένει στην κατηγορία, έπειτα από τη σημερινή απόφαση. «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ' αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ.

Με την υπ' αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ' αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

Προκαλεί εντύπωση πάντως η απόφαση εξπρές εκ μέρους του Διαιτητικού Δικαστηρίου, καθώς δεν υπήρχε διαρροή για απόφαση που θα ανακοινωνόταν την προσεχή Πέμπτη....