«Έπαθα πλάκα στα Τρίκαλα»!

«Έπαθα πλάκα στα Τρίκαλα»!

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το deal του Χρήστου Γιαλιά με τον ΑΟΤ. Τι αξιώνει η πλευρά Κουτσούρηκαι τι δηλώνει ο Αθηναίος επιχειρηματίας.

 

Ενώ χθες το απόγευμα επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στον κ. Γιαλιά και τον ερασιτέχνη του ΑΟ Τρίκαλα, αργά το βράδυ προέκυψε πάγωμα των «συνομιλίων». Ο δικηγόρος του Χάρη Κουτσούρη ενημέρωσε τον ερασιτέχνη ΑΟΤ αλλά και τον νομικό εκπρόσωπο του κ. Γιαλιά πως ο πελάτης του αξιώνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό κάτι που δεν άρεσε στον Αθηναίο επιχειρηματία ο οποίος αποχώρησε χθες το βράδυ (σ.σ ήταν από την αρχή ενήμερος για μια καθαρή ομάδα).

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα ο Χρήστος Γιαλιάς μίλησε στο goaltrikala.gr και τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Αναλυτικά:

«Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία στον κόσμο. Απλώς πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο που προέκυψε χθες το βράδυ σε νομικά πλαίσια. Δεν αφορά εμένα αλλά την προηγούμενη διοίκηση και όλο το νομό. Για τα υπόλοιπα, τους νομικούς, την δήλωση του κυπέλλου και τον ρουχισμό θα τα αναλάβω εγώ.

Ήρθα μια μέρα και είδα μια πόλη ενθουσιασμένη. Έχω πάθει πλάκα, με το γήπεδο, με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, τους ανθρώπους που βρίσκονται στην διοίκηση του ερασιτέχνη αλλά και της διοικούσας επιτροπής, οι οργανωμένοι βρίσκονται κοντά μας αλλά και οι απλοί φίλαθλοι, οι παλαίμαχοι μου ζήτησαν να ενώσω στην πόλη. Ο ΑΟΤ ανήκει στα Τρίκαλα εγώ θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει η πόλη και ο νομός. Ο κ. Κουτσούρης έχει προσφέρει και το σέβομαι απόλυτα απλά δεν πρέπει να κρατήσει την ομάδα σε ομηρία. Ξέρω ότι αγαπάει τον σύλλογο αλλά ο ΑΟ Τρίκαλα πρέπει να προχωρήσει».

Πηγή: goalpost.gr