Αγροτικός Αστέρας: Τιμά Τσαβδάρη

Αγροτικός Αστέρας: Τιμά Τσαβδάρη

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα θα τιμήσει τον παλαίμαχο άσο των «σταχυοφόρων», Λάκη Τσαβδάρη για τα 40 χρόνια προσφοράς του στο σύλλογο.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα λάβει χώρα λίγο πριν την σέντρα του αγώνα με την Λαμία την ερχόμενη Κυριακή (8/11).

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αγροτικός Αστέρας θα τιμήσει με μία σεμνή χειρονομία τον Λάκη Τσαβδάρη για τα 40 χρόνια προσφοράς του στο σύλλογο.

Η σύντομη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Κυριακής (στις 15:00) με τη Λαμία, πάνω στο χορτάρι του «Δημήτρης Κοντικάκης» και μπροστά από το κοινό των «σταχυοφόρων».

Ο Λάκης Τσαβδάρης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Αστέρα από το 1965 ως το 1978 και στη συνέχεια για σχεδόν τρεις δεκαετίες διετέλεσε φροντιστής της ομάδας. Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του εκτιμήθηκαν και αγαπήθηκαν απ' όλους όσους τον γνώρισαν. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που συνδέθηκε ως ποδοσφαιριστής και φροντιστής με τα μισά από τα 83 χρόνια ζωής του Αγροτικού Αστέρα!

Την ερχόμενη Κυριακή (8/11) ο σύλλογος θα εκφράσει σεμνά την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του κ. Λάκη Τσαβδάρη και φυσικά ότι πιο πολύτιμο θα είναι ένα ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους μας».