Αγροτικός Αστέρας: Στα «πράσινα» ο Παναγιώτης Συμελίδης

Αγροτικός Αστέρας: Στα «πράσινα» ο Παναγιώτης Συμελίδης

Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Συμελίδη.

Ο 23χρονος μέσος αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Σμύρνης, πραγματοποιώντας από το περασμένο καλοκαίρι 14 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας ένα γκολ.Η καριέρα του ξεκίνησε από τον Εθνικό Βατερού για να ακολουθήσουν ο Τηλυκράτης Λευκάδας (2011 - 2012, 21 εμφανίσεις, 2 γκολ) και η Ερμιονίδα (2012 - 2015, 30 εμφανίσεις, 4 γκολ).

Έχοντας γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής των «σταχυοφόρων», υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, ο Παναγιώτης Συμελίδης παραχώρησε στο agrotikosasterasfc.gr τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του στον Εύοσμο:

«Ήταν μία εύκολη απόφαση για μ' ένα (να γίνω ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα)! Επιστρέφω στη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστώ σε μία από τις πιο φιλόδοξες και καλύτερα οργανωμένες ομάδες. Ο Αγροτικός Αστέρας, έτσι όπως έχει αναπτυχθεί και ενισχυθεί σε όλους τους τομείς από τον κ. Θεοδωρίδη, αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε ποδοσφαιριστή, ιδιαίτερα για τους νέους και ταλαντούχους, προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες για να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους και ταυτόχρονα για να συνεχίσουν να βελτιώνονται. Το γεγονός ότι με επέλεξε ο κ. Στολτίδης με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο περήφανος και για να τον δικαιώσω πρέπει να δουλέψω σκληρά και να γίνω σύντομα ένας πολύτιμος παίκτης για τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους φιλάθλους μας»