Αγροτικός Αστέρας: Στη λίστα οι Αυγενικού και Σμίλτος

Αγροτικός Αστέρας: Στη λίστα οι Αυγενικού και Σμίλτος

Στα υπόψη του Αγροτικού Αστέρα για ενίσχυση στο κέντρο βρίσκονται οι Μιχάλης Αυγενικού και Γιώργος Σμίλτος του Κισσαμικού και ίσως υπάρξουν εξελίξεις.

«Ψώνια» από... Μάλεμε είναι πιθανό να κάνουν στον Εύοσμο, με δυο... έξυπνες βόμβες, φιλόδοξων παικτών, με προσιτό κασέ και γνώστη της κατηγορίας. Οι Μιχάλης Αυγενικού και Γιώργος Σμίλτος προτάθηκαν και εξετάζονται σοβαρά από τον Αστέρα, αφού πληρούν κάποιες βασικές προδιαγραφές. Ο πρώτος είναι 23χρονος κεντρικός χαφ («εξάρι» και «οκτάρι») και ακόμα αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα (μια τριετία στη Σούπερ Λίγκα), Διαγόρα (είναι Ροδίτης) και Εργοτέλη. Ο Σμίλτος είναι 24χρονος αμυντικός χαφ (παίζει και στόπερ) και ακόμα έχει θητεύσει σε Παναιτωλικό, Ηρακλή και Τηλυκράτη Λευκάδας.

Άλλωστε, ο Αγροτικός αφενός ρίχνει το μπάτζετ και τον μέσο όρο ηλικίας (εξ ου και η αποχώρηση κάποιων... 30άρηδων, όπως οι Καπίας, Σαμουηλίδης, Αμαραντίδης και Μακρυδημήτρης) και αφετέρου θα χρειαστούν και ποσοτικά... γεμίσματα στο ρόστερ, που έχει απομείνει με λίγους παίκτες.

Πηγή: Arena Press