Καλλιθέα – Άλιμος Pre-game

Το απόγευμα της Τετάρτης η Καλλιθέα υποδέχεται τον Άλιμο στη Νέα Σμύρνη, παιχνίδι που κλείνει αισίως την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (22/10 16:00).

Σήμερα ολοκληρώνεται η δεύτερη πράξη της Football League με τον αγώνα της Καλλιθέας και του Αλίμου στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Οι «κυανόλευκοι» θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν καθώς στο ματς της πρεμιέρας γνώρισαν την ήττα (2-0) από τον Ηρακλή Ψαχνών στα Ψαχνά. Ωστόσο τα προβλήματα για τον Σταύρο Ηλιόπουλο δεν είναι και λίγα όσον αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Οι τιμωρημένοι Χάρης Μπριλάκης και Μάρσιο Πίκολο δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους λόγω της «καμπάνας» που δέχτηκαν. Να σημειωθεί ότι ο Ηλιόπουλος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τους 18 που θα χρησιμοποιήσει. Οι εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού θα ανακοινωθούν λίγο πριν τη σέντρα της συνάντησης.

Από την άλλη πλευρά, στο στρατόπεδο του Αλίμου υπάρχει αισιοδοξία για κάτι θετικό, παρ’ όλο που άπαντες γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην Καλλιθέα. Η ομάδα των νοτίων προαστίων θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα με σκοπό να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Μέχρι στιγμής μετράει μια ισοπαλία (1-1) στην έδρας της με τον Πανηλειακό. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος διαθέτει όλα τα όπλα του, πλην τον ανέτοιμο Αλέξανδρο Δάρρα. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μπαντίκος, Βλάχος, Μαυρίδης, Κάρδαρης, Γαβριήλ, Καλαϊτζίδης, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Μανωλιάδης, Παντελής, Σταύρου, Δωροβίνης, Καραμέρης, Σαγανάς, Ιωάννου, Μαρσέλ, Μπεριέξ, Βιγιαφάνε, Μπονγκ, Μουρ

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Σερεμέτης, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

Exit mobile version