Αιγινιακός: Αποχεραίτησε ο Θεοδωρίδης

Αιγινιακός: Αποχεραίτησε ο Θεοδωρίδης

Ο Αλέκος Θεοδωρίδης βρέθηκε για τελευταία φορά τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού προκειμένου να τους αποχαιρετήσει και να τους ευχηθεί τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Μετά την ήττα (1-2) από τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα ο Έλληνας κόουτς παραιτήθηκε από το τιμόνι των «κυανόλευκων». Σήμερα Τετάρτη (5/11) θέλησε πριν οι δρόμοι τους χωρίσουν, να εκφράσει τα συναισθήματα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θεοδωρίδης σε παίκτες και διοίκηση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε και τη συμπεριφορά τους όπως και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές του γηπέδου, οι οποίοι προσπάθησαν για το καλό του συλλόγου. Εύχομαι στην ομάδα και στη διοίκηση καλή τύχη».

Τέλος αναφέρθηκε και στην τακτική των διοικήσεων που αλλάζουν συνεχώς προπονητές: «Ένας από τους πολλούς λόγους που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο, έχει να κάνει με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών που φεύγουν μετά από δύο ή τρία άτυχα αποτελέσματα. Οι ίδιοι μετά από είκοσι ημέρες πάνε ως σωτήρες σε άλλες ομάδες, που με τη σειρά τους έχουν διώξει τον δικό τους προπονητή! Αυτό το πράγμα είναι αστείο αλλά δυστυχώς αποτελεί πραγματικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».