Νέα ενημέρωση από τον πρώην διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στη μετά... Byron εποχή, για τη χώρα μας και όχι μόνο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις και έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο
Ισχυρός σεισμός 4.6 ρίχτερ σημειώθηκε στα Καλάβρυτα.
Νέα δεδομένα από το ευρωπαϊκό προγνωστικό μοντέλο για την κίνηση των αερίων μαζών και τάση ψυχρής εισβολής, ικανής να φτάσει και στην Ελλάδα.
Απογευματινά δεδομένα από το αμερικανικό μοντέλο, ολοταχώς για ένα δεκαήμερο με καλοκαιρία στην Ελλάδα και όχι μόνο...
Αδιανόητη τραγωδία στο πέλαγος, ανοικτά της Ιεράπετρας, με τον εντοπισμό 18 νεκρών μεταναστών σε λέμβο που επέβαιναν, εν μέσω της θύελλας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Byron.
Νέα δεδομένα από το αμερικανικό προγνωστικό μοντέλο. Η μακροπρόθεσμη τάση θέλει τις ψυχρές αέριες μάζες να απουσιάζουν όχι μόνο από τη χώρα μας, αλλά ακόμα και από παραδοσιακές ψυχρές... δυνάμεις, για μέσα Δεκεμβρίου.
Επικαιροποίησε η ΕΜΥ την εβδομαδιαία πρόγνωσή της, προβλέπει βροχές σε περιοχές της χώρας, Κυριακή και Δευτέρα.,
Αντικυκλώνας έρχεται και σταματά τις βροχές, διατηρώντας ζεστό τον καιρό στη χώρα μας για μέρες...
Πρωινή ενημέρωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες και τις περιοχές που θα έχουν βροχές και καταιγίδες και την Κυριακή.
Ο Γιάννης Σταματάκης, μετεωρολόγος και ιδιοκτήτης του Forecast Weather Greece, δίνει τις τελευταίες πληροφορίες για την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron, ενώ ρωτήθηκε και για την προοπτική εξέλιξης των καιρικών συνθηκών έως τα Χριστούγεννα.
Ισχυρό σπάσιμο του Polar Vortex φέρνει δριμύ ψύχος στις ΗΠΑ – Ζεστός, «αντικυκλωνικός» Δεκέμβριος για την Ευρώπη
Σε μακρά περίοδο χωρίς οργανωμένη κακοκαιρία στη χώρα μας, λόγω επικράτησης αντικυκλώνα στην Ευρώπη, μας βάζουν τα πρωινά δεδομένα του αμερικανικού προγνωστικού μοντέλου.
Καταιγίδες σε εξέλιξη, συνοδεία έντονης κεραυνικής δραστηριότητας και το πρωί του Σαββάτου, καθώς η κακοκαιρία Byron διανύει τις τελευταίες ώρες δράσης της.
Σε ποιους λέμε σήμερα Χρόνια Πολλά για την ονομαστική τους εορτή;
Αναλυτική πρόγνωση για το Σάββατο και τις περιοχές που θα έχουν καταιγίδες, από τη Χριστίνα Σούζη.
Ποσότητες νερού, ίσες σχεδόν με εκείνες που είχαν προκαλέσει τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα, το 2017, έδωσε η κακοκαιρία Byron στη Δυτική Αττική, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Νικόλ Ζιακοπούλου.
Στη Μύρινα Λήμνου ο υπέρ - τυχερός της εβδομάδας στο Πάμε Στοίχημα...
Μετά από ένα σύντομο κύμα κακοκαιρίας, η ήπειρος –και ιδιαίτερα η Ιταλία και η Ελλάδα μπαίνουν σε δεκαήμερο υψηλών θερμοκρασιών, ηλιοφάνειας και σχεδόν μηδενικών βροχών. Στο επίκεντρο ο αφρικανικός αντικυκλώνας με ρεκόρ θερμοκρασιακών ανωμαλιών.
Απολαμβάνεις τον αγώνα στα καταστήματα ΟΠΑΠ με promos, δώρα, εκπλήξεις και 6 σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις
Ο δημοφιλής ηθοποιός και μουσικός αποδέχεται challenge για καλό σκοπό και απαντά στο αιώνιο δίλημμα ΠΑΟΚ ή Άρης
Νέα ενημέρωση από τον Θοδωρή Κολυδά για τις περιοχές που θα συνεχίσει να δίνει καταιγίδες και τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία Byron.
Με κατηγορηματικό τρόπο ο έμπειρος προγνώστης καιρού, Θεοφάνης Χατζηγρίβας, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία δυναμική τύπου Ντάνιελ, η κακοκαιρία Byron, που και τις επόμενες ώρες θα δίνει φαινόμενα, τοπικά ισχυρά, σε περιοχές της Θεσσαλίας.
Σε περίοδο επικράτησης αντικυκλώνα φαίνεται να οδεύει η χώρα μας, κάτι που σημαίνει πως μετά το Σάββατο, δεν θα δούμε κάποιο σύστημα κακοκαιρίας να πλήττει την Ελλάδα για αρκετές ημέρες.
Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Byron έως και το Σάββατο...
Νέα ενημέρωση - προειδοποίηση από τον μετεωρολόγο του ALPHA, Γιώργο Τσατραφύλλια, για την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron.
Γρήγορα κινείται ανατολικά η λαίλαπα καταιγίδων...
Κινείται ανατολικά, βόρειο ανατολικά η κακοκαιρία Byron και ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, δίνει τις πληροφορίες για τις επόμενες ώρες.
Πολλά προβλήματα αφήνει πίσω της, στη Νέα Πέραμο, η κακοκαιρία Byron.
Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Byron τις επόμενες ώρες
Σε ποιους λέμε σήμερα, Χρόνια Πολλά για την ονομαστική τους εορτή;